Loading...
El Torreo en Mosito tonen topvorm

Nieuws

El Torreo en Mosito tonen topvorm

Heerlijk weekend in het Azelhof voor onze hengsten met Bernardo Alves in het zadel. El Torreo zorgde voor de kers op de taart met een fraaie zesde plaats in de GP3* nadat hij eerder ook al een nulronde sprong in een 1.50m-rubriek. De GP werd trouwens gewonnen door Charlotte Bettendorf op Nababette Z (v. Nabab de Rêve).

Ook Mosito liet zich van zijn beste kant zien. In een 1.45m-proef eindigde hij op plaats zeven. Eerder realiseerde Mosito ook al een nulronde over 1.40m.

Agustin Covarrubias en Vida Loca Della Marca (v. Vigo d’Arsouilles) grepen de derde plaats in een rubriek 1.40m. Michael Hughes en Matcho van de Mishagen (v. I’m Special de Muze) voegden daar een vierde plaats aan toe. Antonia Petterson Häggström en Bali de L Heribus (v. Vigo d’Arsouilles) pakten plek vijf.

Opglabbeek

Ook in het Sentower Park werd er gesprongen. Het leverde een derde plaats op voor Christophe Vanderhasselt en ons fokproduct Pikap de Muze Z (v. Ponsee V), zowel in het 1.40m als in het 1.45m. Pieter Clemens en Malibu de Wiqui (v. Nabab de Rêve) sloten in die laatste proef aan op plaats vijf.

Nog in Opglabbeek liet de pas achtjarige Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) zich opmerken met een vijfde plaats in een proef 1.40m met Bas Moerings.

Toekomstige toppers

De volgende supersterren van Nabab de Rêve stak ook hun neus aan het venster. In St. Tropez sprong Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve) met Niels Bruynseels naar de vierde plaats in de GP4*. In de GP2* in het Mexicaanse Puebla was er een geslaagd optreden van Martialis (ex-Martialis van ’t Merelsnest, v. Nabab de Rêve) met een derde plaats onder de Mexicaan Manuel Gonzalez Dufrane.

Ook Elvis Ter Putte lijkt er weer een talent bij te hebben. In Mannheim sprong Wilm Vermeir zich immers in de kijker met de achtjarige N-Joy van ’t Hellewater (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top