Eerste nakomelingen van El Torreo de Muze komen er...

Nieuws

Eerste nakomelingen van El Torreo de Muze komen eraan

Dienstmededeling

Eerst en vooral het goede nieuws melden dat onze jonge hengsten terug in het land zijn na hun uitstapje onder de Spaanse zon. El Torreo de Muze, Matisse de Mariposa en Mosito van het Hellehof zijn dus met vers sperma beschikbaar voor de fokkers.

Tot zover de dienstmededeling. Over naar de resultaten van afgelopen weekend. Het mag dan immers wel rustig zijn in paardenland omwille van de corona-afgelastingen, er vielen toch een paar interessante uitslagen te noteren.

Oliva

Her en der steken de eerste nakomelingen van onze pas tienjarige El Torreo de Muze alweer de kop op. In Oliva bijvoorbeeld, sprongen de prestaties van de zesjarige Otto vd Bisschop in het oog. Met de Deense ruiter Christoffer Lindenberg eindigde hij op de vierde plaats in de laatste rubriek voor de corona-onderbreking. In diezelfde rubrieken waren er ook foutloze rondes voor Jub (v. Elvis Ter Putte, Melvin Greveling).

Bij de zevenjarigen maakte Never Before d’Arsouilles (v. Elvis Ter Putte) het mooie weer. Jonathan Hvalsøe Saul liet eveneens een nulrondje noteren met Baron Z (v. Bamako de Muze).

Vejer de la Frontera

Pippa van de Dielaerthoeve (v. I’m Special de Muze) en Paulena Johnson prongen twee foutloze rondes bij de vijfjarigen in Vejer de la Frontera. Ook I’m A Winner Z (v. I’m Special de Muze) en Inge Carton deden het tweemaal zonder fouten.

Bij de zesjarigen liet Obabelute-M (v. Nabab de Rêve) zich op geen enkel foutje betrappen met Omer Karaevli in het zadel. Twee foutloze omlopen waren het resultaat voor Jonna Ekberg op Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme) en Nicolas Toro op Linekers Neliza (v. I’m Special de Muze).

In de CSI3*-rubrieken viel er een zege te noteren voor Kara Chad op Firefly W (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.40m. Ook Omer Karaevli deed zijn duit in het zakje met een tweede plaats, eveneens over 1.40m met Gotham City PL (v. Filou de Muze). Olivier Vandamme en Kuanto (v. Vigo d’Arsouilles) pakten nog een vierde plaats in een 1.45m-rubriek.

Wellington, Deeridge Farm

Op de Palm Beach Masters stak Chic Hin d’Hyrencourt (v. Taran de la Pomme) na een lange periode van afwezigheid opnieuw zijn neus aan het venster. Met de Amerikaanse topamazone Beezie Madden sprong hij naar een vijfde plaats in een proef 1.55m.

Dortmund

Tot slot nog een vermelding voor Lady-A Ter Putte, de volle zus van onze tophengst Elvis Ter Putte. Zij sprong naar de zege in een 1.40m-rubriek in Dortmund. Lady-A wordt gereden door Andres Vereecke.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top