CSIW-5* OLYMPIA

Nieuws

CSIW-5* OLYMPIA
De jonge Ier David Simpson heeft gisteravond het vol gepakte Olympia versteld doen staan. In Londen won hij na een spannende strijd met Karline De Brabander het spectaculaire puissance-springen.

Elf combinaties begonnen in de eerste barrage met de strijd tegen de steeds hoger wordende muur, waaronder ook de winnaar van vorig jaar Luca Maria Moneta. Uiteindelijk gingen zes combinaties in de derde barrage over 2.15m.
De Brit Joe Clayton op Rockim, Pius Schwizer met  Armani the Gun CH, Geir Gullikson met Grand Balou en  Markus Saurugg op What Ever kregen allen een fout op het inmense bouwwerk. David Simpson en Karline De Brabander gingen wel foutloos over de muur en beslisten de strijd in de vierde barrage over 2.20m.Simpson reed zijn puissance-specialist Richi Rich als eerste binnen. Met een geweldige sprong sprong  de dertienjarige schimmel  over de muur en raakte geen blok aan. Daarna kwam Karline De Brabander, de enige amazone in de wedstrijd, met Fantomas de Muze. De combinatie kregen fout op de muur en eindigden knap 2e op deze toch wel heel speciale internationale wedstrijd.





Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top