CSI Beervelde

Nieuws

CSI Beervelde
Dit weekend was er de knap georganiseerde wedstrijd in de tuin van de Familie Gansbeke in Beervelde. Zowel Karline als Christophe De Brabander zetten knappe resultaten neer.

In de Euphony 6 bars op donderdag eindigde Karline met Taran de la Pomme op een 8e plaats nadat ze in de eerste ronde foutloos over 1m75 sprongen. In een proef 1m40 op vrijdag was ze 16e met Elvis Ter Putte nadat ze dubbel foutloos bleef. In de kwalificatieproef 1m45, een barema A rechtstreeks op tijd,  was Karline foutloos met Bamako de Muze wat uiteindelijk  een 17e plaats opleverde. Op zaterdag behaalde Karline een 12e plaats met Taran de la pomme in een proef 1m45 rechtstreeks op tijd. In de Kleine Grote Prijs kreeg ze met Elvis Ter Putte 1 puntje tijdfout wat hen nog een knappe 13e plaats opleverde.

De Grote Prijs op zondag werd gewonnen door de Ierse ruiter Trevor Coyle voor Maurice Van Roosbroeck en Eiken Sato. Karline en Bamako kregen een jammerlijke fout (haar enigste fout dit weekend!) en bovenop nog 1 puntje tijd waardoor ze niet meer vooraan eindigde.

Christophe De Brabander kwam aan de start in de showproeven 1m10.  Op donderdag eindigde hij 2e met Uheer en 10e met Ponsee. Op vrijdag was hij opnieuw 2e met Uheer en op zaterdag finishte hij 6e met Uheer nadat hij een fout kreeg op hindernis 1.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top