MAGISCHE MOMENTEN IN AKEN

Nieuws

MAGISCHE MOMENTEN IN AKEN
Stal de Muze is niet weg te branden uit de Soers van Aken. Eerder deze week kon iedereen Exquis Walnut de Muze met Harrie Smolders aan het werk zien in de Top League landenprijs met het Nederlandse team.  Uiteraard vergeten we ook Mylord Carthago (Carthago x Fragance) niet want samen met Penelope Leprevost en de andere companen van het Franse team kaapten zij de hoogste eer weg in diezelfde landenprijs.

Nu wordt het al reikhalzend uitkijken naar de Grote Prijs op zondagmiddag waar Pieter De Vos met Candy (V: Nabab de Reve) alsook Harrie Smolders en Exquis Walnut de Muze (Nabab de Reve x Qerly Chin )hun entree zullen maken op het magische gras van het grootste hippische evenement van de wereld.

Uiteraard zijn we ook zeer verheugd dat de Belgische bondscoach Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles (V: Nabab de Reve) als de vaandeldragers van onze nationale equipe hebben aangeduid op de komende Olympische Spelen in London..... Ook Gerco Schröder en Eurocommerce London (ex Carembar de Muze - Nabab de Reve x Ta Belle van Sombeke), Penelope Leprevost met Mylord Carthago, Ibrahim Isbarat met Vrieda O gaan naar London. En ook Eric Lamaze met Derly Chin de Muze en Tomas Couve Correa met Arc en Ciel de Muze zijn nog steeds in the running.

Greenwich Park here we come!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top