CSI2* & 5* PARIS

Nieuws

CSI2* & 5* PARIS
Philippe Lejeune en Boyante de Muze STX eindigden 4e in proef 1.55m in Parijs. Karline De Brabander en Bamako de Muze behalen een 11e plaats in de proef 1.45m.

Op de internationale jumping in Parijs zijn Philippe Lejeune en Boyante de Muze STX 4e geëindigd in een proef 1.55m. Vijftien combinaties kwamen terug voor de barrage en ook hier was Philippe opnieuw foutloos. De overwinning ging naar de Britse ruiter Ben Maher (Tripple X III) voor Ludger Beerbaum (Chaman) en Olivier Guillon (Lord de Theize).

In de proef 1.45m voor de 2-sterren eindigde Karline De Brabander met Bamako de Muze op een 11e plaats. Twintig combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Karline en Bamako waren opnieuw foutloos wat uiteindelijk een 11e plaats opleverde. De overwinning ging naar de Belgische ruiter Olivier Philippaerts (Sjoeke) voor de Franse François-Xavier Boudant (Paradis Latin) en de Belgische amazone Annelies Vorsselmans (Eurocommerce Cleveland).

In de proef 1.35m, een progressief direct op tijd, eindigde Karline 7e met Elvis Ter Putte nadat ze een foutloze omloop aflegden. De overwinning ging naar de Zwitser Paul Estermann (Quinara) voor Nicola Philippaerts (Violet B) en Anne-Sophie Godart (Bobby vd Padenborre)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top