EINDKLASSEMENT CYCLUS JONGE PAARDEN

Nieuws

EINDKLASSEMENT CYCLUS JONGE PAARDEN
Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze) wint cyclus 5-jarige paarden. Bij de 6-jarige paarden eindigt Funky Music (V: Vigo d'Arsouilles) 7e in het eindklassement.

De cyclus jonge paarden 2011 zit erop.Het paard dat bij optelling van de 10 eerste deelnames het hoogst aantal punten behaalde, wordt uitgeroepen tot winnaar van het eindklassement.

Bij de 4-jarige paarden kwamen 238 paarden aan de start waarvan er uiteindelijk 3 paarden 10 x foutloos waren en 1e ex-aequo eindigden. Op de 72e plaats vinden we Kelly Fioole/Kevin Spiessens/Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) die 6 x foutloos was op 7 deelnames. 91e eindigde Samuel De Pauw met Bleu de Muze (Taran de la Pomme x Begum de Muze) met 6 foutloze omlopen op 6 deelnames. 112e was Kelly Fioole met Honnete de Muze (Shindler de Muze x Fragance de Chalus) met 4 x foutloos op 7 deelnames.

Bij de 5-jarige eindigden 2 van de 368 gestarte paarden ex-aequo 1e nadat ze 10 foutloze omlopen aflegden op 10 deelnames. Onder hen vinden we Walter Lelie met Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze) ex-aequo met Kurt De Clercq & Gazelle ter Elzen. Op de 75e plaats eindigt Walter Lelie met Gigolo de Muze (Lord Z x Cerise de Muze) met 6 foutloze omlopen op 10 deelnames. 118e is Samuel De Pauw met Georgio de Muze (Vigo d'Arsouilles x Valisca Major) met 3 x foutloos op 10 deelnames. 134e is Kurt De Clercq met Glasgow de Muze (Andiamo x Parco) met 5 x foutloos op 8 deelnames. Op de 208e plaats vinden we Karline De Brabander met Geneve de Muze (Vigo d'Arsouilles x Latano) met 4 foutloze omlopen op 7 deelnames.

Bij de 6-jarige kwamen 257 paarden aan de start en was Falballa de Messitert de winnaar met 8 x dubbel foutloos op 10 deelnames. Kurt De Clercq & Funky Music (Vigo d'Arsouilles x Goliath Z) eindigen op een 7e plaats. De combinatie was 7 x dubbel foutloos op 10 deelnames. Op de 28e plaats vinden we Thomas Senne met Farfelu de Muze (Quel Hero de Muze x Fragance de Chalus) met 5 x dubbel foutloos op 10 deelnames. Ex-aequo 28e eindigde Caroline De Laet/Yves Vanderhasselt met Firenze Odeveld (Querlybet Hero x Cordula de Laubry) die eveneens 5x dubbel foutloos was op 10 deelnames. Op de 58e plaats vinden we Fetard de la Pomme (Querlybet Hero x Walnut de Muze) en op de 68e plaats Folie de Muze (Nabab de Reve x Cordula de Laubry).

De ruiters bereiden zich nu voor op het kampioenschap van België jonge paarden dat doorgaat van 10-15/8/2011. Nadien staat er dan ook nog het wereldkampioenschap in Lanaken op het programma.

foto : Go Easy de Muze (studforlife)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top