CYCLUS JONGE PAARDEN GESVES

Nieuws

CYCLUS JONGE PAARDEN GESVES
Karline De Brabander en Geneve de Muze opnieuw foutloos in de cyclus jonge paarden te Gesves. Ook andere fokprodukten Stal de Muze doen het goed in de cyclus.

Vorig weekend ging de 5e cyclus jonge paarden van start in Gesves.

Bij de 4jarige paarden waren 105 van de 189 gestarte combinaties foutloos. Onder hen vinden we Samuel De Pauw met Bleu de Muze (Taran x Begum de Muze) en Kevin Spiessens met Horizon de Regor (V: Obourg).

Bij de 5-jarige paarden kwamen 284 paarden aan de start en 126 hiervan maakten geen enkele fout. Onder hen vinden we : Karline De Brabander en Geneve de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) , Walter Lelie met G-Star de Muze (V: Canturo) Go Easy de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) & Gigolo de Muze (V:Lord Z) alsook Kurt De Clercq met Glasgow de Muze (V:Andiamo).

Bij de 6-jarige kwamen 197 combinaties aan de start waarvan er 57 een foutloze 2e fase aflegden. Onder hen vinden we : Philippe Lejeune met de goedgekeurde dekhengst Filou de Muze (V:Stakkato). Ook Thomas Senne met Farfelu de Muze (Quel Hero x Fragance), Jill Smits met Fetard de la Pomme (Querlybet Hero x Walnut) behoorden tot het groepje die foutloos waren.


Foto : Karline De Brabander met Geneve de Muze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top