GROENTENJUMPING ST-KATELIJNE-WAVER

Nieuws

GROENTENJUMPING ST-KATELIJNE-WAVER
Overwinning en ereplaatsen voor Philippe Le Jeune met Sauterelle de la Pomme STX & Querlybet Hero STX.

Philippe Le Jeune werd eerste en tweede in de 1.40m hoofdrubriek van vrijdag. De wereldkampioen won met Leo du Prairial en zette Querlybet Hero STX (Baloubet du Rouet x Narcotique) op de tweede plaats. In de proef 1.35m eindigde Philippe 5e met Sauterelle de la Pomme (For Pleasure x Narcotique).

Dag twee wint hij twee proeven. Met Leo de Prairial pakt hij de 1.45m hoofdrubriek voor Jos Verlooy Domino, Pieter Devos -Candy (V: Nabab de Reve) en Dirk Demeersman -Bufero vh Panishof. 17 combinaties deden het foutloos in de basisomloop. Ook Vigo D'Arsouilles, het kampioenenpaard van Kentucky, deed het samen met Philippe netjes foutloos. Hij plaatste maar liefst 3 op 3 voor de barrage, maar verkoos Vigo te sparen voor de herkansing op tijd. Met Querlybet Hero en Leo du Prailail, zagen we Philippe Lejeune wel in de barrage.

Eerder op de dag won Philippe Lejeune ook al de 1.35m proef, met Sauturelle de la Pomme. Bijna was Philippe ook daar 1e en 2e, maar Harry Smolders plaatste zich er netjes tussen in, en verwees zo Philippe met zijn 2e paard (Ballerina DC) naar de 3e plaats.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top