KAMPIOENSCHAP VAN BELGIE SENIORS LANAKEN

Nieuws

KAMPIOENSCHAP VAN BELGIE SENIORS LANAKEN
Karline De Brabander en Bamako de Muze (Darco x Fragance) eindigen 16e in kampioenschap van België te Lanaken. Goud voor Niels Bruynseels (Aluna), zilver voor Marc Van Dijck (Valencia) en brons voor Rik Hemeryck met Challenge van de Begijnakker.

Twintig ruiters wisten zich te plaatsen voor de finale van het kampioenschap van België jumping. Na de twee finale omlopen stonden Marc Van Dijck met Valencia en Niels Bruynseels met Aluna ex auquo met 8 strafpunten zodat zij barrage moesten rijden voor de eerste plaats. Marc Van Dijck totaliseerde 4 strafpunten in 43.18, en ook Niels Bruynseels maakte één springfout maar kwam heel wat sneller rond (38.80 sec.) zodat de gouden medaille naar de uit Bonheiden afkomstige ruiter ging. Het brons was voor Rik Hemeryck met Challenge van de Begijnakker met een totaal van 10 strafpunten.

Karline De Brabander en Bamako de Muze begonnen met 5 strafpunten aan de finale. In de eerste omloop kregen ze 8 strafpunten. In de 2e ronde ging het verkeerd op de dubbel en later ook nog op de laatste lijn zodat Karline en Bamako uiteindelijk op een 16e plaats eindigden. Toch een knap resultaat voor deze nog jonge amazone.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top