Loading...
WORLD EQUESTRIAN GAMES KENTUCKY

Nieuws

WORLD EQUESTRIAN GAMES KENTUCKY
Selectie voor Kentucky is bekend : Philippe Lejeune (Vigo d'Arsouilles), Jos Lansink (Cavalor Valentina van 't Heike), Judy-Ann Melchior (Cha Cha Z) en Dirk Demeersman (Bufero van 't Panishof) of Pieter De Vos (Equipharma Utopia van de Donkhoeve).

Maandagavond maakte de Belgische ruitersportfederatie de volledige Belgische delegatie voor de Wereldruiterspelen in Kentucky bekend. Bondscoach Philippe Guerdat selecteerde voor de jumping regerend wereldkampioen Jos Lansink met Cavalor Valentina van 't Heike (V: Nabab de Reve), Philippe Lejeune met de dekhengst Vigo d'Arsouilles (V: Nabab de Reve) en Judy-Ann Melchior (Cha Cha Z). Zij zijn al zeker van hun startplaats. Voor de vierde plaats is Guerdat nog niet zeker, daarvoor kiest hij voor Dirk Demeersman (Bufero van het Panishof) of Pieter De Vos (Equipharma Utopia van de Donkhoeve).

Opvallend is dat 2 paarden van het team nakomelingen zijn van de hengst Nabab de Reve. Eerder wist ook een andere nakomeling van Nabab, Exquis Walnut de Muze onder Harrie Smolders, zich te verzekeren van een plaats in het Nederlandse team.

Ook het Franse team is ondertussen bekend gemaakt : Kevin Staut met Kraque Boom of Silvana, Pénélope Leprevost met Mylord Carthago (Carthago x Fragance de Chalus), Olivier Guillon met Lord de Theize, Patrice Delaveau met Katchina Mail en Marie Pellegrin Etter met Admirable.


Foto : Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top