WORLD EQUESTRIAN GAMES KENTUCKY

Nieuws

WORLD EQUESTRIAN GAMES KENTUCKY
Harrie Smolders en Exquis Walnut de Muze (V : Nabab de Reve) maken deel uit van het Nederlandse team voor de WEG Kentucky.

Tijdens een uitermate geanimeerde persconferentie op de terreinen van Breda Hippique maakte de bondscoach van de springruiters, Rob Ehrens, zijn team bekend waarmee hij de wereldtitel tijdens het WK in Kentucky, eind van deze maand, wil gaan verdedigen. Ehrens heeft gekozen voor de volledige equipe waarmee hij begin augustus in Dublin de laatste wedstrijd van de Meydan FEI Nations Cup competitie winnend afsloot.

De Nederlandse equipe bestaat uit Marc Houtzager met HBC Tamino of Opium VS, Harrie Smolders met Exquis Walnut de Muze, Eric van der Vleuten met VDL Groep Utascha SFN en Jur Vrieling met VDL Bubalu , terwijl Leopold van Asten als reserveruiter is aangewezen met VDL Groep Santana B.

Exquis Walnut de Muze, geboren in 1999, is een dochter van Nabab de Reve en de Chin Chin merrie Qerly Chin. Met Walnut is Harrie al geruime tijd zeer succesvol. Zo wonnen ze in 2008 de Grote Prijzen van Mechelen en San Patrignano en waren ze lid van het Nederlandse team dat 2e werd in Calgary. In 2009 waren ze lid van het team dat de landenprijs wist te winnen in Calgary en wonnen ze ook een proef 1.60m. Verder wonnen ze ook de Grote Prijs in Pioltello en de afsluitende proef 1.60m in Doha en in Mechelen waren ze ook de beste in de Masters. Harrie en Walnut waren 6 x lid van het Nederlandse team dat deelnam aan de FEI Meydan Nations Cup.

We wensen Harrie en Walnut alvast veel succes in Kentucky!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top