CHIO ROTTERDAM 17-20/6/2010)

Nieuws

CHIO ROTTERDAM 17-20/6/2010)
Harrie Smolders en Excquis Walnut de Muze lid van het Nederlandse team dat 3e eindigt in de Meydan Nations Cup in Rotterdam. Penelope Leprevost en Mylord Carthago behalen een 2e plaats in de Grote Prijs.

De Nederlandse springequipe is vrijdag derde gefinisht in de Meydan Nations Cup in Rotterdam. Harrie Smolders en Exquis Walnut de Muze waren foutloos in de 1e ronde en kregen 4 punten in de 2e ronde.

In de Grote Prijs op zondag ging de overwinning naar de Zweed Rolf Göran Bengtsson met Casall la Silla. De combinatie bleef foutloos en reed in een scherpe tijd van 39,43 seconden rond. Bijna vijftig combinaties kwamen aan de start en slechts zeven wisten een foutloze eerste ronde te rijden. Penelope Leprevost en Mylord Carthago (Carthago x Fragance) zetten als eerste starter in de barrage een foutloze rit in een tijd van 40,48 seconden neer. De concurrentie deed hun best om dit te verbeteren, maar waren net te langzaam of kregen springfouten. Bengtsson kwam uiteindelijk als laatste aan start en pakte de overwinning. Harrie Smolders en Exquis Walnut de Muze kregen 1 foutje in de basisomloop.


Foto : Penelope Leprevost en Mylord Carthago

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top