HENGSTENKEURING SBS (5-7/3/2010)

Nieuws

HENGSTENKEURING SBS (5-7/3/2010)
Vagabond de la Pomme, Filou de Muze, Tin Tin de la Pomme & Cassi goedgekeurd op de hengstenkeuring SBS. Karline De Brabander en Elvis Ter Putte 2e in de proef voor 6-jarige paarden.

Naar jaarlijkse gewoonte vond dit weekend de hengstenkeuring SBS plaats in de prachtige ruiterschool van Gesves.

Vagabond de la Pomme (V: Vigo d'Arsouilles), reeds eerder goed gekeurd voor SBS, moest opnieuw voorgesteld worden en deed wat van hem verwacht werd. Zowel op vrijdag als op zondag was deze hengst foutloos in de proef voor 5-jarige hengsten.

Filou de Muze (V: Stakkato), voorgesteld door Philippe Lejeune, werd tevens goedgekeurd nadat hij zowel op vrijdag als zondag foutloos was in de proef voor 5-jarige hengsten.

Ook de 3-jarige Tin Tin de la Pomme (V: Diamant de Semilly) werd goedgekeurd voor SBS. Deze hengst is een kleinzoon van de Jalisco B-merrie Fragance de Chalus.

Verder werd ook nog de 3-jarige Cassi (V: Cassini I) goedgekeurd.

Op vrijdag en zaterdag waren er ook nog proeven voor goedgekeurde dekhengsten. Bij de 4-jarige paarden kreeg Karline De Brabander met de AES goedgekeurde dekhengst Ponsee V 1 puntje tijdfout. In de proef voor 6-jarige paarden op vrijdag was Karline met Elvis Ter Putte (V: Diamant de Semilly) één van de 7 combinaties die na een foutloze omloop op een gedeelde eerste plaats eindigden. Op zaterdag was Karline opnieuw foutloos en moest ze in de barrage alleen Jan Van Dijck met Excenel voor laten gaan. In de proef 1.35m-1.45m kreeg Karline 1 foutje met Bamako de Muze (V: Darco)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top