Loading...
GOLDEN HORSE TROPHY (11-13/12/2009)

Nieuws

GOLDEN HORSE TROPHY (11-13/12/2009)
Karline De Brabander & Bamako de Muze 5e in proef 1.40m op vrijdag. Op zaterdag eindigt Karline 9e in Grote Prijs met Uheer.

Op de X-mas editie van de Golden Horse Trophy eindigde Karline De Brabander en Bamako de Muze op een knappe 5e plaats in de kwalificatieproef voor de Grote Prijs. 16 combinaties kwamen terug voor de barrage en ook hier was Karline opnieuw foutloos. De overwinning ging naar Wilm Vermeir met Umit.

In de Grote Prijs op zaterdag was Karline met Uheer de eerste combinatie die foutloos rond wist te komen. Uiteindelijk wisten 9 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Karline moest als eerste van start gaan en kreeg jammer genoeg 2 weigeringen op de laatste hindernis waardoor ze uiteindelijk op de 9e plaats eindigde. De overwinning ging naar Joe Clee met Cora voor Thomas De Wit (Rex G) en Vincent Lambrechts (Rapsody DH). Op de 8e plaats vinden we ook nog Dimitri Noterman met Bacardi Rhum de Muze.

Bij de 4-jarige paarden was Karline foutloos met Geneve de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) en Ponsee V (V: A Pikachu de Muze)Foto : Karline met Bamako de Muze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top