Loading...
CSI** Lummen 30/4 - 3/5/2009

Nieuws

CSI** Lummen 30/4 - 3/5/2009
Ereplaatsen voor Karline De Brabander met Bamako de Muze en Uheer op de CSI** Lummen. Ook met Taran de la Pomme behaalt Karline goud met het team van VLP-HROV tijdens het Lummens Jeugdfestival.

Tijdens de CSI** Lummen behaalde Karline De Brabander dit weekend knappe ereplaatsen in de internationale proeven. Op donderdag was ze 12e met Bamako de Muze in een proef 1.35m. Op vrijdag was ze 11e met Uheer in een proef 1.40m en op zondag was ze nog eens 8e met Bamako in een proef 1.35m. In de Grote Prijs 1.45m kwam Karline foutloos doorheen de basisomloop maar ging het jammer genoeg verkeerd in de barrage, wat resulteerde in een 18e plaats.


Op zaterdag 2 mei werd het Jeugdfestival verreden tijdens de CSIO Lummen. Voor Oost-Vlaanderen was er een damesteam afgevaardigd met Karline De Brabander (Taran de la Pomme), Emma Rooms, Jolien De Meester en Loes Van Goethem. Van de 14 teams die deelnamen aan de eerste ronden mochten enkel de 5 beste ploegen naar de tweede ronde. Onze HROV-ladies bleven in de eerste ronde foutloos en in die tweede manche, hielden onze dames nog steeds de nul en zij werden dan ook de welverdiende winnaars.

Uitslag JEUGDFESTIVAL Presented by Jumping Lummen Barema A - 2 manches - Formule Landenprijs

1.DAMES VLP-HROV (chef d'equipe Christel Lenssens)
Karline De Brabander 0 0
Jolien Demeester 4 0
Emma Rooms 0 4
Loes Van Goethem 0 0


Foto Karline De Brabander met Uheer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top