Loading...
CSI** DUINKERKEN (FRA) 10-12/10/2008

Nieuws

CSI** DUINKERKEN (FRA) 10-12/10/2008
André Roguet en Walloon de Muze (V : Nabab de Reve) 3e in kleine Grote Prijs en ook 3e in de Grote Prijs op de CSI Duinkerken.

Op de internationale jumping in Duinkerken is de Franse ruiter André Roguet met Walloon de Muze (V: Nabab de Reve) 3e geëindigd in de Grote Prijs 1.40m. Slechts 5 combinaties van de 44 wisten zich te plaatsen voor deze barrage. Walloon was opnieuw foutloos en eindigde op een knappe 3e plaats na Pauline Guignery (Vinca Major) en Piet Raeymakers Jr (Van Schijndels Cassanova).

Eerder behaalde de combinatie Roguet/Walloon de Muze nog een 3e plaats in de kleine Grote Prijs op zaterdag. Een technisch gebouwd parcours en een zeer korte toegestane tijd, zorgden ervoor dat er slechts 10 van de 83 gestarte combinaties doorgingen naar de barrage. Walloon zette als 1e in deze barrage een snelle tijd neer, wat uiteindelijk goed bleek te zijn voor een 3e plaats. Karline De Brabander en de goedgekeurde dekhengst Bamako de Muze kreeg jammer genoeg 1 puntje tijdfout en viel met een 19e plaats nog net binnen de prijzen.

foto : Walloon de Muze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top