Loading...
NARCOTIQUE DE MUZE II & Eric Lamaze : a winning te...

Nieuws

NARCOTIQUE DE MUZE II & Eric Lamaze : a winning team
Narcotique de Muze II draagt steentje bij voor de 3e plaats van Eric Lamaze op de FEI ranking list.

NARCOTIQUE II DE MUZE en Eric Lamaze : een winning team die net twee bijkomende overwinningen op hun naam wisten te zetten tijdens de CSI***** van Spruce Meadows nadat ze eerder dit jaar reeds 2 overwinningen wisten te behalen op de CSIO***** Madrid.

Begin juli werd het FEI-klassement gepubliceerd van de ruiters aangaande het eerste semester van 2008. Op de 3de positie prankt de Canadees Eric Lamaze, die een plaatsje won ten opzichte van het voorgaande klassement en de nr. 2 van de wereld op de hielen zit, de Nederlander Albert Zoer.

Twee paarden dragen flink bij bij deze indrukwekkende vooruitgang : de KWPN-hengst Hickstead en de sBs-merrie NARCOTIQUE II DE MUZE (E.O.) wiens palmares van weekend tot weekend rijker wordt. En om deze stijging van haar ruiter naar Wereldtop 3 waardig te benadrukken, zette de Darco-dochter maar liefst niet minder dan twee proeven over 1m50 op haar naam tijdens de CSI***** van Spruce Meadows tijdens het eerste weekend van juli. Deze Elite Spring-merrie toont zo aan dat zij weldegelijk in topconditie verkeert !

bron : www.sbsnet.Be

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top