Loading...
Figo de Muze voortaan ter dekking bij de Familie Z...

Nieuws

Figo de Muze voortaan ter dekking bij de Familie Zwartjens in Nederland
Figo de Muze (Vigo d'Arsouilles x Ta Belle van Sombeke) zal voortaan ter dekking staan bij de Familie Zwartjens (Hengstenstation Tivoli) in Nederland.

Figo de Muze (Vigo d'Arsouilles x Ta Belle van Sombeke) zal voortaan ter dekking staan bij de Familie Zwartjens (Hengstenstation Tivoli) in Nederland.

Figo de Muze stamt af van Vigo d’Arsouilles, die zelf zeer succesvol internationaal springt met Philip Lejeune. In 2007 waren ze oa de beste Belgische combinatie in de Samsung Nations Cup. Ze wonnen ook de Grote Prijs van Royan en waren diverse keren vooraan geplaatst op internationale wedstrijden.

Figo de Muze heeft een wereldberoemde moeder in Ta Belle van Sombeke. Ze won met Jos Lansink o.a. de Grote Prijs van Zuidlaren en St. Tropez.
Haar nafok is minstens zo indrukwekkend:
» A Pikachu de Muze, v. Kannan, wereldkampioen 6-jarigen Lanaken en internationaal springpaard
» Wabelle de Muze, v. Nabab de Rève, Grand Prix
» Witte vd Helle, v.Ceasar vd Helle, 1.30 m.
» Taran de la Pomme, v.Tolano vh Riethof, AES gekeurd
» Carembar de Muze (nu Eurocommerce London), v. Nabab de Rève, BWP gekeurd

De moeder van Ta Belle stamt af van Goliath Z. Haar halfzus bracht het GP-springpaard Haxelle Pampierre met Pierre Jarry (FRA).

Figo de Muze werd onlangs goedgekeurd bij het AES. Hier maakte hij zeer veel indruk met zijn manier van springen, vermogen en souplesse.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top