Loading...
Nieuwe gekeurde hengsten Stal De Muze

Nieuws

Nieuwe gekeurde hengsten Stal De Muze
Alle hengstenkeuringen zijn achter de rug en Stal de Muze heeft er weer 4 nieuwe jonge hengsten bij. Opvallend is dat er 2 zonen gekeurd zijn van de Nabab de Reve-zoon Vigo d'Arsouilles.

De hengstenkeuringen zijn achter de rug en Stal de Muze heeft er weer 4 nieuwe jonge hengsten bij.

Bij het SBS werd Vagabond de la Pomme goedgekeurd. Vader van Vagabond is Vigo d'Arsouilles die zelf talrijke internationale resultaten boekte onder de Belgische ruiter Philippe Lejeune. Moeder van deze veelbelovende, super springende mooie bruine hengst is Sauterelle de la Pomme, een dochter van For Pleasure, die op concours wordt uitgebracht door de Franse ruiter Patrice Delaveau. Grootmoeder is niemand minder dan de de Darco-merrie Narcotique de Muze II, die internationaal presteert onder de Canadese topruiter Eric Lamaze. Overgrootmoeder Qerly Chin werd met succes uitgebracht op GP-niveau door de Zwitserse ruiter Christophe Barbeau.

Bij het AES werd nog een zoon van Vigo goedgekeurd, namelijk Figo de Muze. Deze mooie vosse hengst komt uit de internationale merrie Ta Belle van Sombeke, moeder van de goedgekeurde hengsten Carembar de Muze en Taran de la Pomme alsook moeder van wereldkampioen A Pickachu de Muze.

Verder werd ook Faucon de la Pomme goedgekeurd bij het AES. Deze zoon van For Pleasure komt uit een Rubens du Ri d'Asse moeder.

Bij het BWP werd dan Fantomas de Muze goedgekeurd. Deze zoon van Sandro Boy komt uit de For Pleasure-merrie Cordula de Laubry, die zelf in de proeven voor jonge paarden uitgebracht wordt door Karline De Brabander.

foto : Vagabond de la Pomme (Vigo d'arsouilles x For Pleasure)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top