Loading...
Finale Golden Horse Trophy

Nieuws

Finale Golden Horse Trophy
Knappe prestaties van de paarden van Stal De Muze op de laatste dag van de finale van de Golden Horse Trophy.

Op de laatste dag van de finale van de Golden Horse Trophy sprongen de paarden van Stal de Muze talrijke klassementen bij elkaar. Katia De Brabander zette de dag goed in en begon meteen met een 2e plaats (met Uheer) en een 5e plaats met Fragance de Chalus. In het eindklassement van het wintercriterium klom ze nog naar de 3e plaats.

Karline De Brabander volgde meteen in de voetsporen van mama Katia en eindigde knap 2e in de proef 1.25m. Met Fragance de Chalus moest ze nipt de duimen leggen voor Kris Van Bunder.

Nadien kwamen de jonge paarden aan het werk.De 4-jarigen werden beoordeeld op enkele factoren zoals hun galop, techniek, vermogen,etc. De jury van dienst hiervoor was Maurice Van Roosbroeck en Gerard Fransen. Stal De Muze was onklopbaar en behaalde de volledige top 3. Op de eerste plaats zagen we KURT DE CLERCQ met EVEREST DE MUZE, een nakommeling van For Pleasure x Walnut de Muze (die ondertussen sterk presteerde op de internationale jumping van Cervia). Op de tweede plaats kwam KARLINE DE BRABANDER met de BWP gekeurde dekhengst ELVIS TER PUTTE (DIAMANT DE SEMILLY x DARCO). De derde plaats ging naar CHRISTEL LENSSENS en de mooie bonte dekhengst EDDY WALLY (QUERLYBET HERO x LANDETTO)

De nominatie voor de "GHT BEST STALLION BIJ DE 4-JARIGE PAARDEN" was weg gelegd voor ELVIS TER PUTTE. Onder de amazone Karline De Brabander maakte deze hengst geen enkele fout gedurende alle proeven van de GHT. Op de 3e plaats in dit klassement vinden we ook EDDY WALLY terug.

foto : Katia op het podium.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top