Carembar de Muze verkocht naar Stal Eurocommerce

Nieuws

Carembar de Muze verkocht naar Stal Eurocommerce
De goedgekeurde dekhengst Carembar de Muze (Nabab de Reve x Ta Belle van Sombeke) verlaat Stal de Muze en zal voortaan uitgebracht worden door de ruiters van de internationale springstal Eurocommerce.

De goedgekeurde dekhengst Carembar de Muze is de nieuwe aanwinst van de internationale springstal Eurocommerce.

Carembar de Muze stamt af van de bekende Nabab de Rêve, die zelf zijn sporen in de internationale springsport ruimschoots heeft verdiend. Moeder Ta Belle van Sombeke sprong internationaal met Jos Lansink en stamt af van de bekende springpaardenvererver Chin Chin. Deze merrie bracht behalve Carembar de Muze ook de wereldkampioen van de 6-jarigen A Pickachu de Muze (v. Kannan) en de AES-goedgekeurde hengst Taran de la Pomme (v. Tolano van ’t Riethof). Een volle zus van Carembar de Muze, Wabelle de Muze, wordt succesvol uitgebracht op internationale juniorwedstrijden onder Damien Haelterman .

Carembar de Muze werd in 2006 goedgekeurd bij het BWP, waarbij hij opviel door zijn excellente springmanieren en vermogen.
Hij behaalde in de Belgische cyclus voor 4-jarige paarden 8 foutloze parcoursen van de 8 starts en eindigde hiermee ex aequo 1e in het totaalklassement.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top