Voorwaarden

Dekgelden & Voorwaarden

ONZE HENGSTEN - VERS SPERMA - 2024

​Vers sperma van onze hengsten kan dagelijks tot 9:00 besteld worden per telefoon +32 3 777 78 27 of via info@jorisdebrabander.be. Uw bestelling is pas definitief na bevestiging van ons.

Sperma kan verzonden worden op kosten van de merriehouder.  Houd er rekening mee dat hengsten op wedstrijd kunnen zijn. Alle dekgeldprijzen zijn exclusief BTW. Enkel voor Belgische klanten is het opgegeven dekgeld inclusief BTW (enkel I'm Special de Muze en Malito de Reve zijn altijd exclusief btw).

Bij de eerste bestelling moeten alle juiste gegevens van de merrie en merriehouder worden doorgegeven aan info@jorisdebrabander.be of via het bestelformulier op onze website. Het dekgeld is betaalbaar voor drachtigheid op 1 oktober 2024.

De merries die niet drachtig zijn, moeten uiterlijk 1 oktober 2024 door de besteller aan ons worden doorgegeven. In alle andere gevallen waarin we deze informatie niet hebben ontvangen, wordt het dekgeld in rekening gebracht. Wij geven een drachtigheidsgarantie van 5 maanden op onze hengsten, eventuele problemen hierna zullen besproken worden om een correcte oplossing te vinden voor alle partijen. 

Voor vragen, problemen of klachten kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 03 777 78 27 of per e-mail op info@jorisdebrabander.be

Onze hengsten in Frankrijk en Italië worden beheerd door agenten. Je betaalt een reserveringskost van 250 euro en het verschil wanneer de merrie drachtig is 1/10/2024. Bijvoorbeeld Bamako de Muze 250 euro reservatie en 1.750 euro drachtigheidstoeslag, telkens exclusief BTW.
Agent Frankrijk - Ibreed Agency - Juliette Megret - +33 6 43 23 79 16 - juliette@ibreed-agency.com
Agent Italië - MVD Stalloni - Marco Debolini - +39 338 8392188 marco@mvdh.it

Contact Polen - Only for Winners - Adrianna Bartoszewska - +48 662 833 079  klinika@onlyforwinners.eu

ALLEEN DIEPVRIESSPERMA - condities op aanvraag

Sperma bestellen

Maak hier uw bestelling van één van onze hengsten

Sperma bestellen
Advies

Voor al uw vragen en verder advies, gelieve ons telefonisch of per e-mail te bereiken.

Contacteer ons
Dekgelden & Voorwaarden
Bekijk de dekvoorwaarden

Dekvoorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top