OLYMPISCHE SPELEN LONDON - dag 2

Nouvelles

OLYMPISCHE SPELEN LONDON - dag 2

De landencompetitie is na de eerste manche voorbij voor de Belgische ploeg.
Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles kwamen als 1e Belgische ruiter aan de start en kregen een fout op het water en ook nog één in de tripple.  Gregory Wathelet en Cadjanine kregen 1 fout op hindernis 9. Dirk Demeersman (Buffero) kregen 8 strafpunten en Jos Lansink (Cavalor Valentina) eindigde het parcours met vier strafpunten. België komt zo uit op een totaal van 16 strafpunten en eindigt daarmee op plaats 13. Enkel de top 8 gaat door naar de tweede ronde van morgen. Saoudi Arabië staat aan de leiding met amper 1 strafpunt, voor vier landen met vier strafpunten : Groot-Brittannië, Nederland, Zweden en Zwitserland. Canada volgt met 5 strafpunten, Brazilië en USA komen uit op 8 strafpunten.

Opvallend is dat  de drie landen die op de WEG in Kentucky op het podium stonden,Duitsland, Frankrijk en België, uitgeschakeld zijn na de eerste ronde van de landenrpijs.

De vier Belgen zijn nog wel in de running voor een individueel resultaat en kunnen morgen als individuele ruiter deelnemen aan de tweede ronde van de landenwedstrijd

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top