Cyclus jonge paarden Aalter

Nouvelles

Cyclus jonge paarden Aalter
Dit weekend ging in Aalter de zevende wedstrijd door die telt voor de cyclus jonge paarden. Ook hier behaalden de paarden en foktproducten van Stal de Muze mooie resultaten.

Bij de 4-jarige paarden kwamen 69 van de 108 gestare paarden foutloos rond. Onder hen vinden we Christophe De Brabander met Cadeau de Muze (Nabab de Reve x Atlanta).

Bij de 5-jarige paarden waren 107 van de 231 paarden foutloos. Onder hen vinden we : Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) en Honnete de Muze (Shindler de Muze x Fragance). Verder ook nog : Samuel De Pauw met Bleu de Muze, Evert Van Mele met Hijastro de Muze (Shindler de Muze x Boyante), Hanssens Isabelle met Hieperdepiep de Muze (Shindler x Boyante) en ook Walter Lelie met Huxx de Muze (Nabab de Reve x Excellentia de Muze).

Bij de 6-jarige paarden legden 48 van de 166 gestarte combinaties een foutloze 2e fase af. Onder hen vinden we Walter Lelie met Go Easy de Muze (Vigo d'Arsouilles x Teekitiezzie de Muze). Karline De Brabander en Geneve de Muze (Vigo d'Arsouilles x Nelke) kregen 1 foutje in de barrage.

Volgende wedstrijd die telt voor de cyclus jonge paarden gaat door in Moerzeke van 1 tem 3 juni.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top