1e week lentetour CSI*** Lummen

Nouvelles

1e week lentetour CSI*** Lummen
Philippe Lejeune en Boyante de Muze (V: Kashmir van 't Schuttershof) 4e in Grote Prijs CSI*** Lummen.

Tijdens het 1e weekend van de lentetour in Lummen is Philippe Lejeune met Boyante de Muze 4e geworden in de Grote Prijs. De springruiter ging foutloos rond in het basisparcours en reed een snelle foutloze tijd in de barrage. Drie combinaties waren sneller en eveneens foutloos. De Japanner Daisuke Fukushima won met Weldon D'05 voor de Australiër James Patterson-Robinson en derde werd de Nederlander Vincent Voorn met Cierania Z. Eerder dit weekend was Philippe met Boyante al eens 7e geëindigd in een proef 1.40m.

Ook Karline De Brabander en Bamako de Muze (V: Darco) hebben een schitterend weekend achter de rug. Op de 1e dag wist deze combinatie zich 5e te plaatsen in een proef 1.40m. Op vrijdag kreeg ze 1 puntje tijdfout in een proef 1.35m en eindigde ze nog 23e. In de Grote Prijs kreeg de combinatie een jammerlijke fout op de laatste hindernis. Toch een geslaagd weekend voor Karline met Bamako!

Dit weekend was er ook het wederoptreden van Philippe Lejeune met Vigo d'Arsouilles en Harry Smolders met Walnut de Muze. Beide combinaties maakten geen enkele springfout en tonen dat ze klaar zijn voor het komende seizoen.

Na bijna 4 jaar afwezigheid in de sport konden we dit weekend opnieuw Jos Lansink en de merrie Tabelle van Sombeke aan het werk zien. De combinatie eindigde 12e in een proef 1.30m.


Foto : Philippe Lejeune en Boyante de Muze

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top