Loading...
CSIO***** Lummen 30/4-3/5/2009

Nouvelles

CSIO***** Lummen 30/4-3/5/2009
België tweede in Landenprijs Lummen. Philippe Lejeune en de goedgekeurde dekhengst Vigo d'Arsouilles (V: Nabab de Reve) eerste ronde foutloos en 2e ronde 4 strafpunten.

Vrijdagnamiddag werd in Lummen de Landenprijs van België gereden. In totaal kwamen 12 landen aan de start waarvan er 10 naar de tweede ronde mochten. In de eerste ronde wist alleen het Belgische team de lei volledig schoon te houden. Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles, Niels Bruynseels en Aluna en Jos Lansink en Spender S bleven allemaal foutloos zodat het vierde teamlid Peter Postelmans en Top Gun niet meer moesten starten.

In de tweede omloop, met slechts drie ruiters per ploeg, opteerde chef d'équipe voor dezelfde drie ruiters. Spijtig genoeg gingen Philippe Lejeune en Jos Lansink in de fout zodat België de voorsprong moest afgeven en Frankrijk met een totaal van 4 strafpunten de overwinning binnenhaalde. België werd makkelijk tweede met 8 strafpunten voor Ierland met 13 strafpunten.

Slechts vier combinaties legden de twee omlopen foutloos af : Timothée Anciaume met Lamm de Fétan (FRA), Kevin Staut met Kraque Boom (FRA) Marcus Ehning met Plot Blue (GER) en last but not least Niels Bruynseels met Aluna voor België.


Foto : Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top