Hengstenkeuring SBS (6-8/3/2009)

Nouvelles

Hengstenkeuring SBS (6-8/3/2009)
Gaillard de la Pomme (Nabab de Reve x Narcotique II de Muze) & Grison van den Bisschop (Canturo x Nabab de Reve) goedgekeurd voor SBS

Op de hengstenkeuring SBS werden dit weekend 2 hengsten gekeurd van Stal de Muze : Gaillard de la Pomme, een Nabab de Reve-zoon uit de Darco-merrie Narcotique II de Muze. De tweede gekeurde hengst is Grison van den Bisschop, een nakomeling van Canturo uit Aphrodite d'Arsouilles, volle zus van Vigo d'Arsouilles. Op de hengstenkeuring toonde hij heel veel kwaliteit tijdens het vrijspringen, beloond met applaus van het publiek en een goedkeuring door de hengstenjury.

Stal de Muze stelde ook Ponsee V voor, een zoon van A Pikachu de Muze uit Urline de Muze (dochter van Fragance de Chalus). Deze bruine hengst sprong fantastisch maar werd jammer genoeg uitgeschakeld op exterieur. Bij de jonge hengsten werd ook Virtuose d'Hyrencourt , een zoon van Querlybet Hero goedgekeurd.

In de proef voor 4-jarige goedgekeurde hengsten zetten Kurt De Clercq en Vagabond de la Pomme een mooie foutloze omloop neer wat goed was voor een ex-aequo 1e plaats. Bij de oudere goedgekeurde dekhengsten reed Philippe Lejeune met Querlybet Hero een foutloze barrage maar was net niet snel genoeg om in de top 5 te eindigen.



Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top