CSI** Moorsele/CSI***Caen/CSI*** Leeuwarden - 19-2...

Nouvelles

CSI** Moorsele/CSI***Caen/CSI*** Leeuwarden - 19-21/10/2007
Knap internationaal debuut van Harry Smolders en Walnut de Muze op de CSI** te Moorsele & talrijke ereplaatsen voor de fokproducten van Stal de Muze op de internationale wedstrijden te Caen en Leeuwarden.

Dit weekend kon men voor de eerste maal de nieuwe combinatie Harry Smolders & Walnut de Muze (Nabab de Reve x Qerly Chin) aan het werk zien op de CSI** te Moorsele. In de proef 1.30m op vrijdag zetten ze alvast een mooie foutloze barrage neer wat goed was voor een 13e plaats. Ook in de proef 1.30m op zaterdag waren ze dubbel 0 wat hen een 15e plaats opleverde. Alvast een knap internationaal debuut voor Harry en Walnut.

Op de CSI*** te Caen (Frankrijk) liet ook Walnuts halfzus, Narcotique de Muze II (Darco x Qerly Chin) van zich horen. In een proef 1.45m loodste de Canadese topruiter Eric Lamaze haar foutloos rond wat goed was voor een mooie 4e plaats.

En ook op de CSI*** te Leeuwarden (Nederland) vinden we de Ierse ruiter Billy Twomey en PIKAP (ex A Pikachu de Muze - Kannan x Ta Belle van Sombeke) terug in de resultaten. Op donderdag finishte deze combinatie op een 6e plaats in een progressief 1.45m. Op vrijdag was hij opnieuw foutloos in een barema A direct op tijd (1.45m) en eindigde hij op een mooie 4e plaats. Alvast zeer mooie resultaten voor deze pas 7-jarige hengst!

foto : Eric Lamaze & Narcotique de Muze II

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top