Cycle jeunes chevaux à Hulsterlo 5-8/7/2007

Nouvelles

Cycle jeunes chevaux à Hulsterlo 5-8/7/2007
Niettegenstaande de barre weersomstandigheden kon de cyclus voor jonge paarden in Hulsterlo toch doorgaan. De youngsters deden wat van hen verwacht werd en behaalden dan ook knappe resultaten.

Niettegenstaande de barre weersomstandigheden kon de cyclus voor jonge paarden in Hulsterlo toch doorgaan. De youngsters van Stal de Muze lieten zich van hun beste kant zien.

Bij de 4-jarige paarden legde Karline De Brabander met D'Upchiqui (V : Up Chiqui) een foutloze omloop af.

Bij de 5-jarige paarden was Kurt De Clercq met Candy (V : Nabab de Reve) de 8e keer foutloos op 8 deelnames en eindigen zij op een gedeelde 1e plaats in het eindklassement van de cyclus. Met de goedgekeurde dekhengst Shindler de Muze (V : For Pleasure) was Kurt ook foutloos maar kreeg hij jammer genoeg 1 puntje tijdfout. Karline De Brabander en Cordula de Laubry (V : For Pleasure) reden ook een foutloze omloop en komen hiermee op 5 x foutloos op 7 deelnames.

Bij de 7-jarige paarden reed Kurt De Clercq met de BWP gekeurde dekhengst Querlybet Hero een foutloze omloop alsook een foutloze barrage en eindigden zo op een mooie 5de plaats. Overwinnaar werd hier Yves Vanderhasselt die zowel 1e als 2e werd.

Zaterdag was er ook het interprovinciaal kampioenschap van België en Karline De Brabander met Bamako de Muze vertegenwoordigden het HROV. Karline legde een foutloze 1e en 2e manche af en zorgde er meteen ook voor dat het HROV met de zilveren medaille naar huis mocht. Voor het HROV reden verder nog Evelyne Quintelier (0-8) Jonas Saey (8-8) en David Malfait (0-0).

Op vrijdag waren er ook provinciale proeven voor jonge paarden. Bij de 4-jarige zorgden Samuel De Pauw en Daytona de Muze (V : Cento) voor een mooie foutloze omloop.

foto : Kurt De Clercq en Querlybet Hero

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top