Loading...
PRESENTATIEDAGEN BWP - MOERZEKE

News

PRESENTATIEDAGEN BWP - MOERZEKE
De Nationale Presentatiedagen 2015 zijn opnieuw een succes over de ganse lijn gebleken. Zowel zaterdag voor het vrij springen als zondag voor de dressuurfokkerijdag woonden honderden geïnteresseerden het evenement bij.

Stal de Muze behaalde overwinningen in zowel springen als dressuur.

Zo won Martigny de Muze, dochter van Elvis Ter Putte en Geneve de Muze de reeks voor vrouwelijke 3-jarigen. Zij haalde de hoogste dagscore op springen van 90. Vigo's Flip, dochter van wereldkampioen Vigo d'Arsouilles en de Grand Prix merrie Butterfly Flip eindigde 5e in deze reeks. Bij de mannelijke 3-jarige eindigde Mosito van het Hellehof, opnieuw een nakomeling van Elvis Ter Putte, een 4e plaats en wist zich als 3e paard van Stal de Muze te kwalificeren voor de Final Top 10 (die er 11 waren...).

In de finale van de  driejarigen was de zege weggelegd voor Million dollar vh Schaeck (Plot Blue), kleinzoon van Daytona de Muze voor Mijnheer vd Lentamel. Op drie stond Mosito vh Hellehof (Elvis ter Putte) van Joris De Brabander.

Voor het tweede jaar op rij organiseerde BWP Sint-Niklaas in samenwerking met het team van Kara Bosman de Nationale Presentatiedag Dressuur, daags na de springwedstrijd. Bij de mannelijke 2-jarige was de overwinning weg gelegd voor Nocito de Muze, een nakomeling van Jazz.Subscribe to our Newsletter

Always stay informed of our latest news


Back to top